Emşav, Her Ay Şehit Polisleri Dualarla Anıyor

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 99. mevlidi şerif okutuldu.

Emşav, Her Ay Şehit Polisleri Dualarla Anıyor
EMŞAV binasında yapılan mevlide, Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, emniyet müdür yardımcıları, gaziler, şehit aileleri ve yakınları katıldı.

EMŞAV, bu ayki mevlidi şerifi; şehitler Halis Karaoğlu, Avni Şener, Mehmet Muştalı, Nurettin Cinsoy ve yaklaşık bir hafta önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Asayiş Şube Müdürü merhum Sinan Polat için okuttu. Mevlitte şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.Vakıf Başkanı Bilal Erim, 100. mevlitlerini İstanbul'da Eyüp Sultan Camii'nde okutacaklarını duyurdu. Erim, "Şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkarak, her zaman onları dualarla anmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu anlamlı programda bulunmaktan memnuniyetini dile getiren Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, şehit ailelerine hitaben şunları söyledi: “Bizim gönlümüz sizlerle beraber. İyi ki sizler varsınız, iyi ki sizlerle beraberim. Allah, hepinize sağlık, uzun ömürler versin.”