Çağlayan'da Gözaltına Alınan Fenerbahçeliler Adliyeye Sevk Edildi

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde dün çıkan olaylarda 4 Fenerbahçe taraftarı gözaltına alındı.

Çağlayan'da Gözaltına Alınan Fenerbahçeliler Adliyeye Sevk Edildi
Aziz Yıldırım'a tahliye çıkmaması üzerine çıkan olaylarda gözaltına alınanlar arasında, emniyet müdür yardımcısını kafasından yaraladığı ifade edilen bir taraftar da bulunuyor.

Futbolda şike iddialarına ilişkin açılan davanın görüldüğü İstanbul Adalet Sarayı'nda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tahliye çıkmaması üzerine adliye önünde olaylar çıkmıştı.

Polis, taşkınlık yapan Fenerbahçeli taraftarlara biber gazı sıkarak müdahale etmiş, taraftarlar da polislere taş ve şişe atmıştı. Çevik Kuvvetten Sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz Avcu ve bir polis memurunun da yaralandığı olaylara ilişkin Umut I. (30), Mehmet Raşit A. (20), Coşkun Ç. (38) ve Aykut M. (33) isimli 4 Fenerbahçe taraftarı gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan taraftarlardan Umut I.'nın müdür yardımcısı Avcu'yu yaralayan taraftar olduğu öne sürüldü. Umut I.’nın, ifadesinde, “Olay anında alkol aldım ama şişeyi polise atmadım.” diyerek suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Emniyette ifadeleri tamamlanan taraftarlar adliyeye sevk edildi .