Avukat Gökmen Gökmenoğlu ve Beraberindekiler Vali Memduh Oğuz'u Ziyaret Etti

Isparta Baro Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu ve beraberindekiler Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Baro Başkanı Gökmenoğlu, 2-8 Nisan tarihlerinde Avukatlar Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını belirterek, Vali Oğuz'a verdiği destek için teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Memduh Oğuz ise savunmanın hem kutsal hem de zorunlu olan, olmazsa olmaz bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

Oğuz, bir hakkı alırken veya teslim ederken savunma hakkı ile alınmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

Isparta Barosu'nun kentte önemli çalışmalar yürüttüğüne değinen Oğuz, ''Sizlerle çok güzel bir birlikteliğimiz var. Kentte bana müracaat eden herhangi bir kimsesize, yardıma muhtaç olana, yolda kalana, sıkıntıda olana, maddi durumu müsait olmayana bir müessese tavsiye ederken ilk aklıma gelen yerlerden bir tanesi de baro oluyor. Hiç çekinmeden bunu kamuoyu önünde şükranla ifade etmek istiyorum'' dedi.

Türkiye'nin yeni bir anayasa hazırlama sürecinde olduğunu hatırlatan Oğuz, şunları söyledi:

''Türkiye inşallah bütün dünyanın övündüğü, bütün dünyanın gıpta ettiği çağdaş bir anayasaya kavuşur, bunu arzu ediyoruz. Halkın katılımıyla meydana gelen bir anayasa inşallah Türkiye'ye nasip olur. Bu arada sizin de çalışmalarınızın ve gayretlerinizin olduğunu çok iyi biliyorum. Isparta Barosu her konuda tüm ulusal meselelerde kendisini ortaya koyuyor.''

Ziyarette Isparta Barosu avukatlarından Ali Tanyıldız tarafından Vali Oğuz'a kendi yaptığı ahşap ürünler hediye edildi .