Varsak Kültür Merkezi İnşaatında Sona Gelindi

Antalya’nın Kepez ilçesi Varsak bölgesinde yapımı devam eden Varsak Kültür Merkezi’nde çalışmaların hızla sürdüğü ve sona yaklaşıldığı belirtildi.

Varsak Kültür Merkezi İnşaatında Sona Gelindi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak Kültür Merkezi’nin yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Tütüncü, ilçenin ilk ve Antalya’nın da en şık kültür merkezi olan Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nin ardından Varsak bölgesinde ilçenin ikinci bir kültür merkezini hayata geçirmek istediklerini kaydetti.

Kepez Belediyesi Meslek Eğitim Kursları (AKMEK) Varsak Şubesi’nin yanında bulunan binayı yeniden projelendirerek atıl halden çıkardıklarını ve bölgeye değer katacak bir kültür merkezi haline dönüştürdüklerini dile getiren Başkan Tütüncü, Varsak Butik Kültür Merkezi’nin içerisinde bulunan, 150 kişilik çok amaçlı salonda birçok sosyal ve kültürel faaliyetlere yer vereceklerini söyledi.

Tütüncü, merkezin açılışının birkaç hafta içerisinde gerçekleşeceğini bildirdi. Üç bin 479 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen kültür merkezinde çok amaçlı 150 kişilik salon, fuaye alanı, idari ofis, PTT teknik odası, bay-bayan tuvalet, depo, açık büfe, mutfak ve misafir hazırlanma odası bulunuyor. Kültür merkezi, fuaye alanıyla da AKMEK kursiyerlerine çalışmalarını sergileyecekleri bir mekan oluşturuyor .