Tütüncü, Baraj Teknik ve Endüstri Lisesi'ni Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Baraj Teknik ve Endüstri Lisesi'ni ziyaret etti.

Tütüncü, Baraj Teknik ve Endüstri Lisesi öğrencileriyle okulun spor salonunda bir araya geldi. Öğrencilerin isteklerini dinleyen Tütüncü, öğrencilerin ufuk açıcı güzel fikirlerinin, belediye hizmetlerinde yol gösterici olduğunu söyledi.

Öğrencilerin, kütüphane, bilgisayar, klima ve uygulamalı derslerdeki araç ve gereç eksiğinin giderilmesi isteği üzerine Tütüncü, eksikliklerin giderilmesi için gerekli görüşmeleri yapacağını kaydetti.

Gençleri ülkenin geleceğine güçlü bir şekilde taşıyabilmenin önemine dikkati çeken Tütüncü, ''Onların eğitim süreçlerini çok başarılı bir şekilde sürdürebilirsek, ülkemizin geleceğinde ciddi manada bir enerji ve potansiyel var olacaktır'' dedi.

Tütüncü, bir sırada dört kişinin oturduğu, 80 kişilik sınıflarda eğitim görürken arkadaşlarıyla Antalya'yı, ülkeyi yönetmeyi hayal ettiklerini anlatarak, ''Meslek lisesi mezunuyum. Türkiye'nin en iyi üniversitesinde okuma hayalim vardı. Çok çalışarak, gayret göstererek, İstanbul Hukuk Fakültesi'ni kazandım. Böylesi hayallerinizi gerçekleştirmeniz için sizleri, okulunuzu ziyaret ettim'' diye konuştu.

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na girecek öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Tütüncü, ''İnanırsanız, hedef koyarsanız, hayaliniz olursa, planlı çalışırsanız, moralinizi yüksek tutarsanız, çok başarılı olacağınız bir sınav dönemini geride bırakacağınıza inanıyorum'' dedi.

Tütüncü, YGS'ye katılacak öğrencilere başarı diledi .