Soma HAS Parti'den Yeni Anayasa Açıklaması

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Soma İlçe Teşkilatı, yerel basınla kahvaltılı toplantıda buluştu.

Soma HAS Parti'den Yeni Anayasa Açıklaması
Labella Otel'deki kahvaltıya Has Parti Soma İlçe Başkanı Hüdaverdi Çoker, Teşkilat Başkanı Vehbi Çiçek, Tanıtım Başkanı Şengül Acar, Seçim İşleri Başkanı Sibel Onbaşıoğlu, basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Ahmet Uysal ile ilçedeki yerel ve ulusal basının temsilcileri katıldı.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Çoker, Has Parti olarak yeni anayasa konusunda üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde getirdiklerini ifade ederek, "İnsanı merkeze alıp, insana hizmet noktasında siyaset yapmak durumundayız. Yeni Anayasa'yı da bütünleştirici bir şekilde yapmalıyız. Eğer bunu başarırsak kardeş kavgalarının sona erdiğini görürüz" dedi.

Hükümetin politikalarını da eleştiren Çoker, "Devlet verdiği hizmetlerden bile kar gütmeye çalışıyor. Örneğin adı parasız yatılı eğitim, fakat hangi aile çıkıpta, 'ben 1 kuruş vermeden çocuğumu okuttum' diyebilir. Elektrik faturalarını görüyoruz. Normalde tükettiğimiz elektrik örneğin 25 TL ise, fatura bize 40 TL olarak yansıyor. Bu mantık sona ermeli" diye konuştu .