Kamusen Genel Başkanı Koncuk'tan Sözen'e Ziyaret

Kamu-Sen Başkanlar Kurulu İstişare Toplantısı için Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

Kamusen Genel Başkanı Koncuk'tan Sözen'e Ziyaret
Kamu-Sen Başkanlar Kurulu İstişare Toplantısı için Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türk Eğitim-Sen Genel Mali Sekreteri Seyit Ali Kaplan, Türk Yerel Hizmet-Sen Antalya Şube Başkanı Ergün Ekice, Türk Yerel Hizmet-Sen Teşkilatllanma Sekreteri Mustafa Yorulmaz ve Eğitim-Mevzuat Sekreteri Ömer Yankaş, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Sözen, Kamu-Sen'in 400 bin üyesiyle Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu söyledi.

Başkan Sözen, “Sadece çalışanların değil, ülkemizi, Türk devletimizi ilgilendiren milli meseleler de Türk Kamu-Sen her zaman görüş bildiren bir konfederasyondur” diye konuştu .