Hayırsever İş Adamı Öğrenciler İçin Fabrikasında Prefabrik Yemekhane Yaptı

Bartınlı hayırsever iş adamı Ramazan Çeliker, Kumluca beldesinde taşımalı sistemde eğitim gören 112 öğrenci için kendi fabrikasında, hiç bir ücret almadan prefabrik yemekhane yaptı.

Hayırsever İş Adamı Öğrenciler İçin Fabrikasında Prefabrik Yemekhane Yaptı
Bartın Ulus Kumluca Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun önüne yapılan prefabrik yemekhanede, taşımalı sistemde eğitim gören köylerdeki öğrenciler yemeklerini yiyebilecek.

Öğrenciler, okulun yemekhanesi olmadığı için okula uzak olan geçici yerlerde yemeklerini yiyebiliyorlardı. Okul yönetimi, yapılan yemekhanenin çok amaçlı salon olarak da kullanılacağını bildirdi.

Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Yılmaz, "Hiç bir ücret almadan, taşımalı sistemde eğitim gören 112 öğrencinin yemek yiyebileceği ve çok amaçlı salon olarak da kullanabileceğimiz prefabrik yapıyı yapan Çelikerler Çelik Konstrüksiyon Fabrikası'nın sahibi Ramazan Çeliker’e teşekkür ederiz. Bu türlü yararlı çalışmaların devamını dileriz. Toplumun her zaman için bu türlü duyarlı iş adamlarının yardımlarına ihtiyacı var. Her şey devletten beklenmemeli, vatandaşın da katkılarıyla bir çok engelin üstesinden gelinebilir." dedi.