El Ürünleri Pazarı Yeni Sezon İçin Kapılarını Açtı

Altındağlı kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin satışının yapıldığı El Ürünleri Pazarı ile ev yapımı gıda ürünlerinin satıldığı Gıda Pazarı, düzenlenen törenle 2012 yılı sezonunu açtı.

El Ürünleri Pazarı Yeni Sezon İçin Kapılarını Açtı
Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü'nde yapılan ve kadınlara hiçbir ücret talep edilmeden tahsis edilen her iki Pazar da, eğlenceli bir etkinlikle sezona merhaba dedi.

Altındağ Belediyesi halk oyunları topluluğunun gösterileriyle eşlik ettiği açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, "3 yıl önce Altındağlı kadınların yer talepleri üzerine açılan bu tesiste başladığımız noktadan bu yana çok ivme kaydettik. El işi ürünleri pazarının büyük rağbet görmesi üzerine bir yılsonra hemen yanına bu kez gıda pazarı yaptık. Amacımız bu tesisin hem üyeler hem müşteriler tarafından ilgiyle takip edilen bir yer olmasıdır. Yeni sezonda hepinize iyi işler bol kazançlar diliyorum" dedi.

El Ürünleri Pazarı'nda en son açılan standa destek olmak için alışveriş yapan Keleş, buradan kızına bir yüzük satın aldı. Standın sahibi Zeynep Kılıç, "İlk satışımı başkan yardımcımıza yaptığım için çok mutluyum. İş hayatına ilk adımı attım. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gıda Ürünleri Pazarında gözleme, sigara böreği, kurabiye gibi ürünleri ile müşterilerini bekleyen Ayşe Arslan ise standını geçen yıl sonbahar ayında açtığını belirterek, "Bize bu imkanı sağlayan Altındağ Belediyesine çok teşekkür ediyorum, yeni sezon hepimize hayırlı olsun" dedi .