Bakan Şahin, Kadın Destek Merkezi Açılışına Katıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bir dizi inceleme ve açılış için geldiği Diyarbakır'da, merkez Bağlar Kaymakamlığı Kadın Destek Merkezi'nin açılışına katıldı.

Bakan Şahin, Kadın Destek Merkezi Açılışına Katıldı
Merkez Bağlar ilçesi Medine Bulvarı'nda bulunan Kadın Destek Merkezi'nin açılışına, Bakan Şahin'in yanı sıra Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halid Advan, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merkezin açılışından sonra kadın kursiyerleri ziyaret eden Bakan Şahin, bir süre kadınlarla sohbet ederek, yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra merkezden ayrılan Şahin, çıkışta yanına gelen kadınların şikayetlerini dinledi. Bir kızçocuğunun okula gidemediğini belirtmesi üzerine Bakan Şahin, Vali Toprak'a talimat vererek kız çocuğunun okula kaydının yapılması için gerekli çalışmaların başlatılmasını istedi. Ardından iki kadın Bakan Şahin'in yanına gelerek, çocuklarına ve eşlerine yardım etmelerini istedi. Bakan Şahin, kadınların isteklerini Vali Toprak'a iletti. Bakan Şahin, ardından merkez Sur ilçesinde bulunan Çok Amaçlı Toplum Merkezi'ne geçti