Akıncılar İlçesine Mobese Sistemi Kuruluyor

Akıncılar ilçesinde MOBESE sistemi kuruluyor.

Akıncılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 10 adet MOBESE kamerası, ilçenin belirli noktalarına takılmaya başlandı.

Dernek Başkanı Ümit Sözcü, dernek yönetimi ve iş adamlarının katkılarıyla alınan kameralarla ilçe 24 saat izlenebilecek.

Akıncılar İlçe Emniyet Amiri Turgay Olgun, kısa bir süre önce ilçede göreve başladığını belirterek, ''İlçede MOBESE kameralarının olmadığını öğrenince büyük bir eksiklik olduğunu hissettim. Ben de bu eksikliği gidermek için çalışmalara başladım. İlçemizde faaliyet gösteren Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ümit Sözcü taleplerimize karşılık olarak 10 adet kamera alarak emniyet amirliğimize bağışladı'' dedi.

Alınan kameraların ilçenin belirli noktalarına takıldığını ifade eden Olgun, ''İlçenin huzurunu ve güvenliğini en üst seviyeyeçıkarmak için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu hizmette emeği geçen ve bizlere desteklerini esirgemeyen Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetim kuruluna ve iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yaklaşan 10 Nisan Polis Haftası için çok anlamlı bir hediye oldu'' diye konuştu.