Play Üni Film Fest Malatya'da 26 Mart'ta

Yapı Kredikredi kartı Play'in ana sponsorluğunda ve Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) himayesinde, Üniversite Medya desteğiyle İstanbul Organizasyon tarafından düzenlenen Play ÜniFilmFest Malatya'da 26 Mart'ta başlayacak.

Play Üni Film Fest Malatya'da 26 Mart'ta
Play ÜniFilmFest organizasyonu şirket tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Türkiye'nin ilk üniversitelerarası film festivali Yapı Kredi Play ÜniFilmFest'in Uludağ, Sakarya Çukurova ve Mersin Üniversitesi'nden sonraki beşinci durağı 26 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Malatya İnönü Üniversitesi olacak. Ücretsiz film gösterimleri ve etkinlikleriyle şimdiye kadar 4 üniversitede 35 bin öğrencinin izlediği Play ÜniFilmFest şimdi de İnönü Üniversitesi öğrencileriyle buluşmaya hazırlanıyor.Dünyanın en prestijli festivallerinden ödüllerle dönmüş usta ve genç yönetmenlerin son filmlerini, Türkiye sinemasının önde gelen isimlerinin katıldığı atölye ve söyleşileri yine ücretsiz olarak öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor" ifadeleri kullanıldı. Türk ve dünya sinemasının önemli eserlerinin gösterimlerinin yapılacağı Play ÜniFilmFest'in İnönü Üniversitesi'ndeki etkinliğinde "Türkiye Sinemasıyla Beş Çayı" söyleşileri gösterim programında yer alan filmlerin, oyuncu ve yönetmenlerinin katılımıyla devam edeceği bildirildi.

Program şöyle belirtildi: "27 Mart Salı 18.30 Güzel Günler Göreceğiz filminin yönetmeni Hasan Tolga Pulat ve senaristi Emre Kavuk 28 Mart Çarşamba18.30Zefir filminin yönetmeni Belma Baş 29 Mart Perşembe18.30Saç filminin oyuncularından Rıza Akın. "