Ak Parti İl Başkanlığı'nın Düzenlediği Gecede 3 İsme Plaket Verildi

AK Parti Ankara İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede, spor, sanat ve siyaset dünyasının 3 tecrübeli ismine plaket verildi.

Tarım Bakanlığı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan, 1952 Helsinki Oyunları'nda, serbest stil 63 kiloda altın madalya kazanan güreşçi Bayram Şit, tecrübeli tiyatro ve sinema sanatçısı Semih Sergen ile emekli büyükelçi ve eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış'a plaket takdim etti.

Murat Alpaslan törende yaptığı konuşmada, kendi alanlarında Türkiye'ye önemli hizmetleri bulunan Bayram Şit, Yaşar Yakış ve Semih Sergen'e teşekkür ederek, ''Hepimiz birer 'yaşlı' adayıyız. Millet olarak yaşlılarımıza sahip çıkmalı, onlardan sevgi ve saygımızı esirgememeliyiz'' dedi.

Yaşayan en yaşlı olimpiyat şampiyonu olan 1930 doğumlu Bayram Şit ise sporculuk döneminde elde ettiği başarılarla Türk milletinin yüzünü güldürdüğünü belirterek, hizmetlerinin yıllar sonra da hatırlanmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Yaklaşık 200 yaşlı konuğun katıldığı geceye ayrıca, İzmir'de düzenlenen ''kitap okuma yarışmasındaki'' başarıları nedeniyle Ankara'ya getirilen 90 çocuk da katıldı.

Konuklar, Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, AK Parti İl Başkanı Murat Alpaslan ve Başkan Yardımcısı Doğan Çağatay ile birlikte yemek yiyerek, sohbet etti .