Zambak, Tiyatroyu Öğrencilerin Ayağına Getirdi
İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zambak Yayınları tarafından yürütülen proje dahilinde 10 bin 730 öğrenci tiyatro ile tanışma imkânı buldu.

Köksal 'Provada yorgunluk aşamasından geçtik, çünkü söz konusu çocuklar olunca hiçbir ayrıntıyı atlamadık. Bu oyun, çocukların gelişiminde çok önemli olacak. Diğer arkadaşlarımla da oynarken çok eğlendik. ' dedi.
Zambak Yayınları Kurumsal İletişim Müdürü Selahattin Özşen, tiyatro oyunlarının proje içeriğinden söz ederken 'Zambak Çocuk Tiyatroları'nı kurduk. İki tane profesyonel ekibimiz var. Bu ortak projemizi İstanbul İl Milli Eğitim okullarında oynamaya devam edeceğiz. Oyunun içeriğinde 5-9 yaş grubu çocukların temel değerleri ve sosyal sorumlulukları geliştirme gibi konular esas alınıyor. ' ifadelerini kullandı. Haziran ayına kadar devam edecek olan tiyatro, İstanbul 'da 39 ilçede 85 ayrı okulda 160 oyun sahnelenecek.
