Helikopter Kazasında Hayatını Kaybedenler Anılacak

Sivas Belediyesi tarafından, 28 Mart Çarşamba günü Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılımıyla helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için ‘Şehitlerimizi Anıyoruz’ programı düzenleyecek.

Helikopter Kazasında Hayatını Kaybedenler Anılacak
Sivas Belediyesi, 2009 yerel seçimleri öncesinde Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde katıldıkları mitingin ardından Yozgat'a gitmek üzere bindikleri helikopterin Keş Dağında 25 Mart 2009 tarihinde düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, Belediye Meclisi üyesi adayı Murat Çetinkaya, İHA muhabiri İsmail Güneş ve pilot Kaya İstektepe için anma programı düzenleyecek. ‘Şehitlerimizi Anıyoruz’ programı, 28 Mart Çarşamba günü, saat 19.30’da Sivas 4 Eylül Spor Salonu'nda BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılımıyla gerçekleştirilecek.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de yaptığı açıklama ile 28 Mart Çarşamba günü 4 Eylül Spor Salonu’nda Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için düzenlenecek ‘Şehitlerimizi Anıyoruz’ anma programına tüm Sivaslıları davet etti.