Deprem Anında Obama'nın Büyük Kızı Da Oradaydı

Meksika'da merkez üssü Acopulco olan 7,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.Deprem esnasında ABD Başkanı Barack Obama'nın kızı Malie Obama'da Meksida'ydı.

Deprem Anında Obama'nın Büyük Kızı Da Oradaydı
Başkent Mexico City'de hissedilen depremin kentte paniğe neden olduğu, halkın sokağa döküldüğü, telefon hatlarının kesildiği belirtildi.

Bu arada, ABD Jeolojik Araştırmalar Enstitüsü'nden yapılan açıklamada, daha önce 7,9 olarak duyurulan depremin büyüklüğünün 7,6 olduğu belirtildi.

Enstitü, depremin merkez üssünün Oaxaca bölgesinde olduğunu ve Acapulco kenti yakınlarında meydana geldiğini açıkladı.

Merkez üssü Guerrero Eyaleti'nde olduğu bildirilen ilk depremin ardından, Mexico City'de hissedilen güçlü bir artçı sarsıntı meydana geldiği kaydedildi.

ABD Jeolojik Araştırmalar Enstitüsü'nün 7,6 büyüklüğünde olduğunu açıkladığı depremin, ilk belirlemelere göre başkentte herhangi bir hasara yol açmadığı bildiriliyor.

Devlet Başkanı Felipe Calderon, Twitter hesabına gönderdiği mesajlarda ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığını duyurdu.

Mexico City Belediye Başkanı Marcelo Ebrard da kentin su ve diğer önemli altyapı sistemlerinde herhangi bir sorun olmadığını kaydetti.

OBAMA'NIN KIZI DA ORADAYDI

ABD Başkanı Barack Obama'nın büyük kızı Malia Obama'nın, 7.6 büyüklüğündeki depremin vurduğu Meksika'da olduğu açıklandı.Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada, ABD Başkanı Barack Obama'nın büyük kızı Malia Obama'nın okul gezisi için Meksika'da bulunduğu, durumunun iyi olduğu ve bir tehlike içinde olmadığı belirtildi.