Çocukluk Anıları Başkan Nevzat Doğan’ı Duygulandırdı

İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan, başarılı bir göz ameliyatı ardından evinde istirahat eden Kullar Vezirçiftliği Caddesi’ndeki Efem Ticaret’in sahibi Mehmet Külekçi’yi (77) ziyaret etti.

Çocukluk Anıları Başkan Nevzat Doğan’ı Duygulandırdı
Külekçi ailesi ile dostlukları çok eskiye dayanan Başkan Doğan, ziyaret sırasında ailenin gösterdiği çocukluk resimlerine bakarak eski günlere döndü. Geçmişi anımsatan çocukluk resimleri Doğan 'ı oldukça duygulandırdı. Ziyarette eski Kullar Belediyesi meclis üyesi Ali Aslan, bölge esnaflarından Yavuz Yayla ve ameliyat olan Mehmet Külekçi 'nin kardeşi Hulusi Külekçi de yer aldı.

Mehmet Külekçi, Başkan Doğan 'ın ziyaretinin kendisine iyi bir moral olduğunu söyleyerek, “ Çocukluğunu bildiğimiz bir insanın böyle güzel mevkilere geldiğini görmek bizleri çok gururlandırıyor. Allah kendisinden razı olsun, başarıları daim olsun” şeklinde duygularını dile getirdi.

Başkan Doğan da hasta ziyaretinde eski ahbapları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Allah, Mehmet amcamıza uzun ömürler versin. Çocukluk günlerime kadar uzanan yakın bir dostumu, böyle bir günde yalnız bırakamazdım. Kendisinin bir an önce eski sağlığına kavuşmasını dikliyorum. Bu ziyaret sayesinde eski günleri de yad etmiş olduk” dedi.
Kaynak: İHA