Mardin ve Derik'te Görev Yapan Doktorlara Gül Dağıttılar

Mardin Derik İlçesinde Mardin Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) ile Derik Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DERİKDER) doktorların Tıp Bayramı'nı kutladı.

Mardin ve Derik'te Görev Yapan Doktorlara Gül Dağıttılar
Derik 'te görev yapan doktorlar ve dernek yöneticileri Derik MTA Cafe 'de bir araya geldi. İlçenin sağlık sorunlarının konuşulduğu sohbette SAMERDER üyeleri doktorlara gül dağıttı. SAMEDER Yönetim Kurulu Üyesi Mazhar Yıldırım yaptığı konuşmada doktorlara teşekkür etti. Yıldırım, 'Derneğimizin organize ettiği bu etkinliğe bizleri kırmayarak geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Doktorluk mesleği insanlık için en önemli bir meslektir. İnsan sağlıksız olduğu zaman ne işinde nede yaşantısında huzur kalır. Doktorlar bizim için ekmek su gibi ihtiyaçtır. Başımız ağrısa sizlere koşuyoruz. Tüm doktorların ve tıp camiasının bayramını kutluyorum. ' dedi.

DERİKDER Dernek Başkan Yardımcısı Mustafa Güler, 'Allah kimseyi doktora düşürmesin, doktorsuzda bırakmasın. Allah dert vermiş, ama dermansız bırakmamış. Doktorlarımız Allah 'ın Şafi isminin tecelli etmesine vesile olan kişilerdir. Allah kimseyi doktora düşürmesin, doktorsuzda bırakmasın. Tüm doktorların tıp bayramı kutlu olsun. ' diye konuştu.