Gazipaşa CHP Küskünleriyle Barıştı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde CHP İlçe Teşkilatı'ndan 2004 yılında çeşitli gerekçelerle ihraç edilen üyeler yeniden partilerine kayıt yaptırdı.

Gazipaşa CHP Küskünleriyle Barıştı
CHP İlçe Başkanı Eşref Uysal'ın girişimleri sonucu partiye kazandırılan Hüseyin Efe, Şemsi Çobanoğlu, Selçuk Yücesoy, Ömer Güven, Servet Akgül, Veli Çelik, Emine Çelik, Yusuf Çobanoğlu, Mahmut Akyol ve Yusuf Erdal Güven'e parti binasında düzenlenen törenle rozetleri takıldı.

Küskünleri partiye yeniden kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten CHP İlçe Başkanı Uysal, rozet töreni öncesi bir konuşma yaptı. Uysal, “Bugün burada bulunan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, ağabeylerimiz, maalesef 2004 yılında partiden ihraç edildi. O dönemin yönetiminde ben de bulunuyordum. Çoğu şeyi bilmeden, o günün şartları gereği ihraç kararının altına imza attım. Bugün ise içinde bulunduğumuz şartlar ne parti içinde ne de ülke içinde ayrılığı götürmeyecek kadar ciddi. İçinde ülke sevgisi olan herkesin birlik olma vakti. Bu düşüncelerle burada bulunan değerli üyelerimizin kayıtlarını geçmişte olanları bir kenara bırakarak yeniden yaptık” dedi.
Kaynak: İHA