Genç: “Şehrimize Borcumuzu Ödüyoruz”

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bizim hizmet aşkımız ve şehrimize olan sevdamız asla bitmez. Bugüne kadar yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla bir nevi şehrimize ve insanımıza olan borcumuzu ödüyoruz" dedi.

Genç: “Şehrimize Borcumuzu Ödüyoruz”
Canik'te kısa zamanda çok uzun yol aldıklarını belirten Belediye Başkanı Osman Genç, kendilerini göreve getiren halka ve hizmet etmekle mükellef oldukları şehre karşı sorumlulukları olduğunu ifade ederek, 'Halkımıza ve ilçemize en güzel hizmeti sunmaya çalışarak, şehrimize olan borcumuzu ödemeye çalışıyoruz ' diye konuştu.

Başkan Osman Genç şöyle devam etti: “Göreve başladığımız ilk günkü heyecanımızla halkımıza ve ilçemize hizmet ediyoruz. Canik'te kısa zamanda çok uzun yol aldık. Bizim görevimiz halkımıza daha refah, daha çağdaş ve yaşam konforu artmış bir gelecek sunmak. Görevde bulunduğumuz 8 yılda tek bir amacımız oldu, o da Canik'in geleceğini sağlam inşa etmek. Gerek belediye olarak bizim yaptığımız gerekse teşvik etmemiz sonucu ilçemize özel yatırımcılar tarafından yapılan yatırımlarla Canik halkı geleceğine artık daha güvenle bakıyor.”Hizmet sevdasında olduklarını vurgulayan Başkan Genç, sözlerini şöyle tamamladı: “Halkımız bizi hizmet etmemiz için bu göreve getirdi. Bunu hiç unutmadık. Ana hedefimiz, ilçemizi daha ileriye götürmek. Sorumluluğumuzu bilerek, şehrimiz ve insanımız için çalışıyoruz. Bizim hizmet aşkımız ve şehrimize olan sevdamız asla bitmez. Bugüne kadar yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla bir nevi şehrimize ve insanımıza olan borcumuzu ödüyoruz. Şehrimize yaptığımız her yeni yatırım ülkemizin de ilerlemesine katkıda bulunuyor.”

CANİK'TE KARANFİLLİ KUTLAMA
Öte yandan, Canik Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı'nda sağlık çalışanlarını unutmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçedeki sağlık kuruluşlarında çalışanlara karanfil dağıtıldı.
Kaynak: İHA