Kaymakam Bulgurlu Şampiyonları Kabul Etti

Antalya Liselerarası Futbol İl Şampiyonu Manavgat Şelale Lisesi Futbol Takımı, Kaymakam Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret etti.

Kaymakam Bulgurlu Şampiyonları Kabul Etti
Şampiyon sporcuları kutlayan ve MP3 çalarla ödüllendiren Kaymakam Bulgurlu; Türkiye Şampiyonası'nda da derece beklediğini söyledi.

Antalya'da oynanan Liselerarası Futbol İl Birinciliği maçları sonunda Antalya Şampiyonu olarak Antalya'yı Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanan Manavgat Şelale Lisesi Futbol Takımı, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu makamında ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı, Şelale Lisesi Müdürü Ömer Ünlü, Müdür Yardımcısı Orhan Veli Günay ve Beden Eğitimi Ööğretmeni Hüseyin Kahyaoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette, futbolcuları başarılarından dolayı kutlayan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, kaleci İhsan Küçükçoban'ı ayrıca kutladığını belirtti. Kaymakam Bulgurlu, “Bir takımın başarısında en büyük pay kalecilerindir. Onlar gol yemediği sürece takımın yenilme ihtimali bulunmamaktadır. Türkiye Şampiyonası'nda da Şelale Lisesi'nden Türkiye Şampiyonluğu, en azından ilk 3 sıra bekliyorum” dedi.Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, futbolcuları MP3 çalar ile ödüllendirdi.
Kaynak: İHA