Büyükşehir 37 Kadının Hikayesini Kitaplaştırdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi 37 kadının kendileri ya da yakın çevrelerince kaleme aldıkları hikayelerini kitap haline getirdi.

Büyükşehir 37 Kadının Hikayesini Kitaplaştırdı
Hikayeler, 'Herkesin Bir Hikayesi Var ' isimli kitapla ölümsüzleşti.Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınların hikayelerini bir kitapta topladı.

Proje kapsamında iş hayatı veya sosyal alanda başarıyı yakalamış kadınların hikayeleri, kendileri ya da yakınları tarafından kaleme alındı. 37 kadının hikayesi, editör Dilek Metin Sert tarafından derlendikten sonra 'Herkesin Bir Hikayesi Var ' adlı kitapta toplandı.Hikayeleri olan kadınlara 'Herkesin Bir Hikayesi Var ' kitabı törenle hediye edildi. Antalya Kültür Merkezi 'nde (AKM) düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, kadınların toplum hayatının her alanında aktif bir şekilde yer alması gerektiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi 'nin bu anlayışa göre projeler ürettiğini ifade eden Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın 'ın da bu tür projelere büyük destek verdiğini kaydetti.Kitaplarını Adem Akyürek 'in elinden alan kadınlardan bazıları hikayelerini dinleyicilerle paylaştı.
Kaynak: İHA