Aydıncık'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyeleri Belli Oldu

Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde bir yıl süreyle görev yapacak İl Genel Meclisi üyeleri ile muhtarlar yapılan seçimle belirlendi.



Aydıncık Kaymakamı Davut Bayraktar başkanlığında bir araya gelen köy muhtarları, 2012 yılı içerisinde kendilerini temsil edecek iki il genel meclisi üyesi ile 2 muhtarı belirledi. Birlik üyesi olan 23 köy muhtarının katıldığı toplantıda 2011–2012 yılı tahmini gelir ve gider bütçesi okunarak ibraz edildi. Daha sonra geçilen seçimlerde, ilçeye bağlı 23 köy muhtarı sandık başına gitti.


Her muhtarın ikişer isim yazdığı oy pusulasında, İl Genel Meclis üyeliklerine Dursun Karaca ve Levent Başkan, aday oldu. Her iki adayda oyların tamamını alarak birlik üyeliklerine seçildi. Köy muhtarları arasında ise Kocabekiroğlu köyü muhtarı Yunus Gençkal ve Sakızlık köyü muhtarı Hasan Doğan birlik üyeliklerine getirildi.

Aydıncık Kaymakamı Davut Bayraktar, seçim sonrası seçilen üyeleri tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Birlik üyeleri de köylere en iyi hizmeti götürmek için yoğun bir şekilde çalışacaklarını söyledi.