Sarımsaklıdaki Polis Moral Eğitim Merkezinde Devir Teslim Töreni

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü turizm merkezlerinden olan Sarımsaklı’da bulunan Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Polis Moral Eğitim Merkezi Sosyal Tesislerinde önceki gün devir teslim töreni yapıldı.

Sarımsaklıdaki Polis Moral Eğitim Merkezinde Devir Teslim Töreni
Uzun bir süre Sarımsaklı Polis Moral Eğitim Merkezinde yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerinde toplayan tesis Müdürü Temel Sepetçi, görevini Ahmet Pala ' ya devretti. Halen daha Van ' lı depremzedelerin barındırıldığı tesiste önceki gün saat 11.00 ' de yapılan devir teslim töreninde Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hüseyin Alasancak, Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sayın Dr. İbrahim Şenöz, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hasan Kaya, Ayvalık Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Pala, Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi sayın Temel Sepetçi Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Kemal Hiçyılmaz, Emekli Teşkilat mensupları, Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü Personeli, Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğünde kalmakta olan Van ' lı Depremzedeleri temsilen bir heyet ve Ayvalık ve Sarımsaklı esnafı katıldı.

Törende, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sayın Hüseyin Alsancak, “Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Kılıçlar ' ın, görevi devredecek arkadaşımıza bu güne kadar hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini, devir alacak arkadaşımıza da başarıların devamı diledi” şeklindeki mesajını iletti. Törende Balıkesir PMYO Öğretim Görevlisi olarak bundan sonraki hizmet hayatını sürdüreceği öğrenilen Temel Sepetçi, duygusal bir veda konuşması yaptı. Ayvalık Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü olan Ahmet Pala ' da yaptığı konuşmasında başarılı hizmetlerde bulunan Sepetçi ' nin izinden gideceğini ve kendisine devredilen bayrağı daha da yükseklere çıkarabilmek için ter dökeceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Temel Sepetçi ve yerine görev yapacak Ahmet Pala ' ya birer plaket verildi.
Kaynak: İHA