Pusat Laz Ziya Ve Süleyman Çakır'ın Emanetini Aldı

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Çakır'lı günlerine geri döndü.

Pusat Laz Ziya Ve Süleyman Çakır'ın Emanetini Aldı
  Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam ekrana gelen yeni bölümü büyük sürprizlere de sahne oldu.

ALEMİN YENİ BABASI PUSAT ÇAKIR
Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam ekrana gelen Pusat'ın mafya babalığına soyunması ve Memati'ye posta koyması damga vurdu.

Kardeşi Selvi'nin Memati'yle birlikte olduğunu düşünen Pusat, babası Süleyman Çakır'ın mezarının başına giderek silahı kafasına dayadı. Tam o sırada Pusat'a seslenen esrarengiz kişi, Laz Ziya'yı ve Süleyman Çakır'ı iyi tanıdığını, dedesi ve babasının ülkenin en büyük babaları olduğunu söyleyerek Pusat'ı intihardan vazgeçirdi. Pusat'ı alemin yeni babası olarak ilan edilmesi, Vadi'de yeni bir süreci de başlatmış oldu.

Memati Pusat'ı evinde ziyaret eder. Ancak kapıda Pusat'ın adamları Memati'yi hoş karşılamaz. Pusat Memati'ye abi yerine ismiyle hitap edince Memati bozulur. Pusat saygısızlıklarına devam edince, Memati Pusat'a bir tokta vurur. Ancak vurulan tokat Pusat Çakır'ı sinirlendirir. Pusat adamlarına talimat vererek, Memati'ye gereken dersin verilmesi emrini verir.
Bir barda tek başına içki içen Memati, Pusat'ın adamları tarafından kıstırılır. Ancak Memati'nin yardımına Polat Alemdar yetişir. Öte yandan İzzet Ağa'nın elinden kurtulmayı başaran Polat Alemdar CIA tafarından düzenlenen yeni bir suikaste maruz kaldı. Polat'ın suikasttan kurtulup kurtulmadığının cevabı önümüzdeki haftaya kaldı.

SOSYAL MEDYA PUSAT ÇAKIR'LA SALLANDI
Pusat Çakır'ın mafya babalığına soyunması sosyal medyada da geniş yankı buldu. Vadi hayranları Pusat Çakır'ın mafya babalığına soyunması üzerine sosyal medyayı mesaj yağmuruna tuttu.

BEYAZ GAZETE