Adana'daki Büyükşehir Operasyonunda 18 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Adana'da Büyükşehir Belediyesinde "ihaleye fesat karıştırma" suçlamasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 18 kişi sabah saatlerinde adli mercilere sevk edildi.

Adana'daki Büyükşehir Operasyonunda 18 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
  Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 31 Ocak salı günü aralarında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kenan G., Belediye Ekmek Fabrikası Müdürü B. Şevki Ö., Danışman Cengiz D., Belediye Meclis Üyesi CHP`li M.Y., Belediye Meclis Üyesi MHP`li H.A.Y., Çetin İ., Bülent Ç.`nin de bulunduğu 18 kişiyi adreslerine düzenlediği baskınla gözaltına aldı.

KOM Şubesinde ifadeleri alınan kişiler, ihaleye fesat karıştırmanın yanısıra 'suç örgütü kurmak, tehdit ve darp 'iddialarıyla da suçlanıyor. Polisin, ifadeler üzerine başka isimleri de gözaltına alması bekleniyor. KOM Şubesinde sorgulanan kişilerin ifadelerinin bin sayfayı aştığı öğrenildi.

18 kişi bugün sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğünden adli mercilere sevk edildi. Bu arada reklam ajansı sahibi Y.Y.`un da arandığı bildirildi.