Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Çırağan Öğrencisine Araba

Özel Çırağan Lisesi öğrencisi Abdulkerim Aydın'a Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araba hediye etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2010 yılında MF alanında LYS Türkiye birincisi olan FEM Dershanesi Gebze Şubesi ve Özel Çırağan Lisesi mezunu Abdulkerim Aydın arabasının anahtarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'ndan aldı.

Gebze Özel Çırağan Lisesi'nde düzenlenen törenden önce bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, 'Burada toplanmamızın amacı başarıyı ödüllendirmekle beraber, eğitimine devam eden öğrencilerimizi de teşvik etmektir. Her yıl söz verdiğimiz gibi ilk 100'e giren her öğrencimize araba vermeye devam ediyoruz. 2005 senesinde 5 öğrenciye araba hediye etmiştik. Bu sene 10 kişi bu ödülü hak etti. Temennim o ki, bu sene 25 öğrencimiz bu başarıyı yakalar ve arabayı alır. ' dedi.

Özel Çırağan Eğitim Kurumları Konferans Salonu'nda düzenlenen törende bir teşekkür konuşması yapan Abdulkerim Aydın, başarısında emeği geçen ailesine öğretmenlerine ve FEM Dershanesi'ndeki öğretmenlerine teşekkür ederek, öğrenci arkadaşlarını düzenli ve disiplinli çalışmayı önerdi.

Ehliyetinin olmadığını söyleyen Aydın'a 'Arabayı kim kullanacak ' diye soran Karaosmanoğlu, 'Ehliyetin yokmuş. Ehliyet alana kadar araç kullanmak yok. Trafik kurallarına hepimiz uyacağız. Hızlı bir şekilde ehliyetini al ' önerisinde bulundu. Daha sonra okul bahçesindeki aracının başına giden Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, aracın anahtarlarını kendisine teslim ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Kurtoğlu, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaeddin Akbaş, Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun ile öğrenciler ve veliler katıldı.