AK Parti Çamlıdere İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Çamlıdere 4.Olağan Kongresi, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti Çamlıdere İlçe Kongresi Yapıldı
Kongreye, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Ankara Milletvekillerinden Cevdet Erdöl ve Seyit Sertçelik, AK Parti Ankara il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede, AK Parti Çamlıdere İlçe Başkanı Mustafa Aslan, Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, birer konuşma yaptılar

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti'nin gücünü teşkilatlardan aldığını söyleyerek, 'AK Parti gücünü teşkilatlarından alıyor. Genel Başkanımız her fırsatta, 'Biz iddialı sözler söyleyebiliyor, dik durabiliyorsak bunu teşkilatımıza olan güvenimizden yapıyoruz' diyor ve devamında da, 'Bugüne kadar da bu güvenimiz hiçbir zaman boşa çıkmadı' diyor. İnşallah bu güveni daim olacak, partimizin, Genel Başkanımızın artık değil ülkemizde, tüm dünyada 'Acaba nesöyleyecek, ne yapacak' diye ağzına bakılan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki partimizin elini güçlü tutacak hizmetleri layığıyla yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bu böyle oldu, eminim ki bundan sonra da devam edecek. Çünkü biz gücümüzü birliğimizden alıyoruz. Sevdamız hizmet diyoruz ve millet iradesini, millet egemenliğini pekiştirmek için canla başla çalışıyoruz ' dedi. Türkiye'nin yurt içinde istikrarı, yurt dışında da itibarı sağladığını kaydeden Alparslan, 'Artık Türkiye içeride huzuru, istikrarı sağlamış, yurt dışında ciddi bir itibara kavuşmuştur. Bireysel hak ve özgürlükler anlamında, demokrasi anlamında güçlü bir yapıya sahiptir. Yanı başındaki ülkelerde demokrasi arayışları devam ederken, Türkiye bölgesinde ve dünyada parmakla gösterilen, güçlü, kurumsallaşmış, ileri demokrasiyle yönetilen bir ülke konumundadır ' diye konuştu.

'TÜRKİYE BUGÜNKÜ KADAR GÜÇLÜ OLSA HOCALI KATLİAMI YAŞANMAZDI '

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek de Hocalı'daki katliamın yıldönümü sebebiyle yaşananlara değinerek, 'Hocalı katliamı yapıldığı sırada Türkiye'nin kişi başına düşen milli geliri 2 bin dolar civarındaydı. Bugün ise Türkiye'nin kişi başına düşen milli geliri 10 bin doları aştı 11 bin dolara ulaştı. Eğer Türkiye o zaman bugünkü kadar güçlü olsaydı, dost ve kardeş ülkemizde o katliam yaşanmazdı, buna kimse cüret edemezdi ' diye konuştu. Kongre sonunda yapılan seçimde, AK Parti Çamlıdere İlçe Başkanlığına Hüseyin Civelek seçildi.
Kaynak: İHA