Türk Bestekar Portreleri Resim Sergisi Açıldı

Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür Sanat Merkezinde, Yapı Kredi resim koleksiyonundan Türk Bestekar Portreleri "İbrahim Safi" resim sergisinin açılış töreni gerçekleştirildi.

Türk Bestekar Portreleri Resim Sergisi Açıldı
22 Şubat - 22 Mart 2012 tarihleri arasında sergilenecek olan serginin açılışına Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Göğüs, Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir, Yapı Kredi Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Muzaffer Başdan, Yapı Kredi Vedat Nedim Tör Müzesi Müdürü Şennur Şentürk ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Yapı Kredi Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Muzaffer Başdan, “Gaziantep'e ve sizlere hizmet vermeye ve yurdumuzun değerli sanatçılarını sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu tür etkinliklere ilgi ne kadar fazla olursa, buradaki sergiler ve kitaplığımızın zenginliği de o kadar artacaktır ' diye konuştu.

'2012 yılının sonuna kadar Gaziantepliler için bu tür sergiler açmaya devam edeceğiz ' diyen Başdan, daha sonra konuklarla birlikte sergiyi gezdi.Ayrıca Yapı Kredi Vedat Nedim Tör Müzesi Müdürü Şennur Şentürk, gelen ziyaretçilere resimler hakkında kısa bilgiler verdi.Sergi 22 Mart 2012 tarihine kadar açık olacak.
Kaynak: İHA