Ak Parti2li Kadınlardan Başkan Külcü'ye Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mürşide Balaban, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

Ak Parti2li Kadınlardan Başkan Külcü'ye Ziyaret
Ziyarette AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek'in eşi Hatice İpek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün'ün de hazır bulundu. AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mürşide Balaban, yerel yönetimlerde kadınların daha fazla temsil edilmesi için faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.

Yerel yönetimlere seçilen il genel meclis üyeleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve muhtarların özellikle toplum ile ilgiliçalışmalarını takip ettiklerini dile getiren Balaban, 'Yerel yönetimlerle teşkilatı arasında sağlıklı bir ilişkinin kurulmasına çalışıyoruz. Yerel yönetimlerde aileye faydalı olabilecek projeler üretiyoruz. Çorum Belediyesi'nin de kadınların kişisel gelişimlerine yönelik ve aile ile ilgili projelerini duyuyoruz. Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'nin kurulması ile büyük bir eksikliğin giderildiğine inanıyoruz. Yapmış olduğunuz çalışmalar nedeniyle sizleri kutluyoruz ' dedi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Çorum'da kadınlara yönelik kişisel gelişim ve el becerilerini artıracak merkezlerin çoğalacağını söyledi. Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'nin diğer mahallelerde de kurulacağının altını çizen Külcü, 'Ülkemizde ve şehrimizde kadınlarımız adına güzel gelişmeler oluyor. Kadınlarımız artık daha fazla eğitim talep eden, daha çok araştıran, toplum hayatında daha donanımlı şekilde duran bir konuma gelmiştir. Çorum Belediyesi olarak kadınlarımızın sosyal hayattaki taleplerinecevap verebilecek merkezlerin sayısını çoğaltacağız ' dedi.
Kaynak: İHA