Bakan Kılıç'ın Konya Ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi ziyaret ve açılış programı için geldiği Konya'da Büyükşehir Belediyesi ve Valiliği ziyaret etti.

Bakan Kılıç'ın Konya Ziyareti
Bakan Kılıç, ilk olarak Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ziyaret etti. Ziyaretinde Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak 42 bin kişilik yeni stadyum hakkında bilgi alan Suat Kılıç, yeni stadyumum yapımına bakanlık olarak her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.

Ziyaret sonunda Başkan Akyürek, Bakan Kılıç'a semazen figürlü tablo, Mesnevi ve çini Mevlevi sikkesi hediye etti. Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Bakan Suat Kılıç, Konya Valiliği'ne geçerek, Vali Aydın Nezih Doğan'la görüştü. Konya hakkında Vali Doğan'dan bilgi alan Bakan Kılıç, 'Dün akşam Kredi Yurtlar Kurumu'nun Alaaddin Kız Yurdu'nu saat 23.00 sıralarında ziyaret ettik. Ziyaretimizde yurtta kalan çocuklarımızın isteklerini ve eksik gördükleri şeyleri sorduk. Bunun üzerine Kredi Yurtlar Genel Müdürü'nü Ankara'dan çağırdım ve Konya'ya gelerek yurtlardaki en küçük eksikliği bile gidermesini istedim.Konya'ya yeni kazandırılacak kız ve erkek yurtlarıyla Konya'da gençlerimizin barınma sorununu sıfıra indirmek için çalışmalarımız sürüyor ' dedi.
Kaynak: İHA