Silivri'den Gelen Mektup Dört Bir Taraf'ı Karıştırdı

Ergenekon'un tutuklu sanığı Tuncay Özkan'ın tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden gönderdiği mektup Dört Bir Taraf'ı karıştırdı.

Silivri'den Gelen Mektup Dört Bir Taraf'ı Karıştırdı
Enver Aysever, Tuncay Özkan'ın Silivri Kapalı cezaevinden gönderdiği mektubu okumasından sonra, Nagehan Alçı ve Enver Aysever arasında hararetli bir tartışma yaşandı.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan ve hayli sert tartışmalara sahne olan Dört Bir Taraf'ın hararetli tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. Nagehan Alçı ve Enver Aysever Tuncay Özkan yüzünden canlı yayında tartıştı.

Dört Bir Taraf'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde, geçen bölüm de tartışmalara neden olan Ergenekon davasının tutuklu sanığı Tuncay Özkan'ın AİHM'e yaptığı başvuru ve itirazın reddedilmesi ele alındı.

AVUKATLIK YAPIYORSUN
Enver Aysever canlı yayında Tuncay Özkan'ın Silivri Cezaevi'nden gönderdiği mektubu okumasından sonra Nagehan Alçı konuşmak istedi. Enver Aysever, Nagehan Alçı'nın konuşmasına izin vermek istemeyince canlı yayında kıyamet koptu. Nagehan Alçı 'Enver yeterince avukatlık yaptığını düşünüyorum. Peki sen avukatlık yap, herkes senin avukatlık yaptığını görüyor. 'diyerek Enver Aysever'i Tuncay Özkan'ın avukatlığını yapmakla suçladı.

TAHAMMÜL EDEMİYORSUN
Enver Aysever ise Nagehan Alçı'nın 'Bir mektuba bile tahammül edemiyorsun 'diyerek Nagehan Alçı'ya karşılık verdi. Alçı ise bu sözlere şu şekilde yanıt verdi:

SÖMÜRÜYE DUR DEMEK İSTİYORUM

Tutuklu olmanın nasıl bir psikoloji olduğunu tahmin edebiliyorum. Ve bir an önce tahliye olmasını diliyorum.Ben hukuk gözetip, meslek büyüğüm deyip bunca zaman saygıyla bir şey yapmadım ama artık bu sömürüye kendi adıma bir dur demek istiyorum. '

NAGEHAN HUSUMET NEDENİYLE YAPIYOR

Enver Aysever'de mektupta bir bilgiyi açıklamak zorunda kaldığını ifade ederek 'Nagehan Alçı'ya bir dava açılacağını, eşine karşı açılan davanın kazanıldığını söylüyor avukatı. Ve bu nedenle bir husumet olduğunu söylüyor. 'dedi.

BEYAZ GAZETE