Kamalak: Cumhurbaşkanlığı ‘erbakan’ İçin Proje Hazırlıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Çankaya Köşkü’nün, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan için sürpriz bir proje hazırladığını açıkladı.

Konuyu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'ün kendileriyle paylaştığını söyleyen Kamalak, Köşk 'ün Erbakan için üzerinde çalıştığı projenin içeriğini bilmediklerini ifade etti.
Cihan TV Network üzerinden yerel kanallarda aynı anda canlı yayınlanan Anadolu'da Sabah programının Başkent Konukları 'na katılan SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 27 Şubat 2012 'de vefatının birinci yıldönümü olan Milli Görüş 'ün kurucusu ve lideri Necmettin Erbakan için Köşk 'ün proje hazırladığını ifade etti. Geçen yıl, ekim ayında Köşk 'te yapılan görüşmede gündeme geldiği bilinen projenin içeriğini bilmediklerini ifade eden Kamalak, “Cumhurbaşkanımız 'proje bizde kalsın ' dedi. Onun gerçek mahiyetini ben de bilmiyorum. Biz de merakla bekliyoruz.” dedi.

ASİLTÜRK 'ÜN 'ERGENEKON BALYOZ ' AÇIKLAMALARINA DESTEK

Darbe süreçlerini de değerlendiren SP Genel Başkanı Kamalak, Balyoz darbe planını yapan ve tutuklanan komutanları vatansever ilan eden, Ergenekon 'u, Türk ordusunda Amerikan karşıtlarının tasfiyesi olarak yorumlayan SP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltür 'ün açıklamalarını destekledi.
Kamalak, “Emparyalizm önce insanları suç işlemeye itiyor. İçerdeki subayların suçu vardır. Ama suçu işleten de yargı yolunu açan da Amerika 'dır. Asiltürk 'ün kendi görüşü ama ben katılıyorum, parti genel başkanı olarak katılıyorum.” dedi.