Hemşehri Derneklerinden Yağcı'ya Ziyaret

Adana merkez Yüreğir ilçesinde bulunan hemşehri dernekleri bir araya gelerek, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı’yı ziyaret etti.

Hemşehri Derneklerinden Yağcı'ya Ziyaret
Adana Darendeliler Derneği Başkanı Osman Çokyaşar, Yüreğir Darendeliler Derneği Başkanı Mustafa Polat, Konya Ereğliler Derneği Başkanı Talip Pektaş, Balcalılar Derneği Başkanı Ali Yılmaz ile Kışla Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Akçalı, Başkan Yağcı 'yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dediler ve başarı dileklerini ilettiler.Başkan Ziyaettin Yağcı ise kendisini ziyarete gelen dernek başkanlarına teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adana 'da faaliyet gösteren tüm STK 'ların önemli olduğuna değinen Yağcı, dernek başkanlarından Adana 'ya katkı sağlayacak çalışmalar yapmalarını istedi. Yağcı, 'Adana için yapılması gereken projeler geliştirin ve bize sunun. STK 'lar toplumların bilinçlendirme platformlarıdır. Gündemi diri tutarak, aydınlatma görevini yerine getiriler. Hemşehri derneklerimiz de bu tür çalışmaların içinde olmalılar ve toplumumuza faydalı olacak işlerin önünü açmalıdırlar ' dedi.
Kaynak: İHA