Dikkatsiz Sürücünün Kullandığı Kamyon Yayaya Çarptı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen kazada kamyonetin çarptığı kadın yaralandı.

Dikkatsiz Sürücünün Kullandığı Kamyon Yayaya Çarptı
Bugün saat 14.10 sularında meydana gelen kazada Bağlık Mahallesi Erdemir Caddesi Kent Taksi yanında karşıdan karşıya geçmek isteyen Melek Ekmekçi (71), 34 J 7936 plakalı kamyonetin çarpması sonucu yere düştü. Başından yaralanan Ekmekçi, kaza yerine gelen 112 acil servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Polis olayla ilgili araştırma yaparken Kent Taksi durağının güvenlik kameralarını da inceledi. Kaza anını saniye saniye kaydeden kamera görüntülerinde sürücünün dönüş esnasında yaşlı kadına dikkatsiz bir şekilde çarptığı belirlendi. Görüntülerde kaldırımın sonuna gelen yaşlı kadın her iki yönü kontrol ettikten sonra yürümeye başlıyor. Yol ortasına geldiğinde ise kamyonet sürücüsünün çarpması sonucu sert bir şekilde yere düştüğü görülüyor. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri hazırladıkları tutanakların ardından güvenlik kamera görüntülerini de alarak olay yerinden ayrıldı.

Kent taksi durağının güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri seyreden vatandaşlar, yaşlı kadına çarpan sürücüye tepki gösterdi.

Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kamyonet sürücüsü İbrahim Özdemir ise ifadesi alınmak üzere Bağlık Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis kazayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.