Tekirdağ Belediyesi'nden Hayvan Satıcılarına Seminer

Tekirdağ Belediyesi, hayvan satıcılarına yönelik seminer düzenledi.

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ev ve süs hayvanı satan işletme sahiplerine ve iş yeri açacaklara yönelik eğitim programının düzenlediği bildirildi.

Açıklamada, Tekirdağ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dinçer Çolakoğlu, Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü Şube Müdürü Gökay İnal, Çevre Mühendisi Tülin Albayrak ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden Veteriner Hekimler Başak Gürgen ile Mehmet Bircan'ın seminere eğitimci olarak katıldığı ifade edildi.

Eğitim seminerinde, 18 esnafa hayvanların korunmasına dair uygulama yönetmeliği, ev ve süs hayvanlarının üretim, satış, barınma ve eğitim yerleri hakkında yönetmelik ile 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu hakkında bilgiler verildiği kaydedildi.

-Başarılı sporculardan Belediye Başkanı Dalgıç'a ziyaret

Tekirdağ Belediye Gençlik Spor Kulübü'nün tekvando ve yüzme takımının başarılı sporcuları Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ Belediye Gençlik Spor Kulübü'nün sporcuları, Kulüp Başkanı Ali Kılıç, Kulüp Başkan Yardımcısı Hasan Önbey, antrenörleri Raşit Kaya ve Gökçe Kıran ile Tekirdağ Belediyesi'ni ziyaret ettiği bildirildi.

Açıklamada, aralarında Tekvandoda, Türkiye şampiyonu olan Sergen Duygu, Türkiye 3.'lüğü elde eden Sude Bulut ile 50 metre kurbağlamada il birincisi olan Damla Balcan'ın da bulunduğu belirtildi.

Sporcuların Başkan Dalgıç'a spora desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdiği ifade edilen açıklamada, Dalgıç'ın sporcuları başarılarından dolayı kutladığı kaydedildi.

-Genco Erkal tiyatrosu ilgiyle izlendi

Tekirdağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genco Erkal tiyatrosu beğeni topladı.

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, kültürel etkinlikler çerçevesinde organize edilen Genco Erkal'ın ''Ben Bertolt Brecht'' isimli tiyatrosunun Belediye Kültür Merkezi'nde sahnelendiği bildirildi.

Açıklamada oyunu, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ın yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda sanatseverin izlediği kaydedildi.

Muhabir: Ergin Akgün

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA