Ford, 24 Ay, 0 Faizli Kredi Desteğini Sürdürüyor

Ford'un 24 ayarlık altın fırsatları aralık ayı sonuna kadar sürecek. Kampanya ile 24 ay, 0 faizli, 24 bin lira Ford Finans kredi desteği imkanının sunulmasına devam edilecek.

Ford'dan yapılan açıklamaya göre, yılın bitimine bir ay kala hayallerindeki Ford'a kavuşmak isteyenlere model yılı değişmeden en uygun koşullarda binek ve orta ticari araç sahibi olmaları için fırsat sunan Ford, kampanya ilesıyla 24 ay, 0 faizli, 24 bin lira Ford Finans kredi desteğini sürdürüyor. Kampanya kapsamında ilave olarak, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları üzerinden özel takas desteği uygulanırken peşin alımlarda modellere özel indirimler de yapılıyor.

Ford Focus 1.0 EcoBoost motorlu modeller hariç tüm binek, hafif ve orta ticari araçlarda 24 aylık vadede 24 bin lira için yüzde 0 faizli Ford Finans kredi desteğinin sunulduğu aralık kampanyası, ayrıca tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden Fiesta ve C-MAX modellerinde 750 lira; Focus, Mondeo, Kuga, Transit Connect modellerinde 1500 ve Ranger'da ise 2.500 lira takas desteği sağlıyor. Aralık ayında araçlarını kredi kullanmadan alan müşteriler ise binek ve hafif ticari araçlarda, modellere özel peşin alım indirimlerinden faydalanıyor.

Muhabir: Ahmet Hacıfazlıoğlu

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA