Ali Ayşe'yi Seviyor 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Ali Ayşe'yi Seviyor 1. Bölümüyle yakında ekranlarda olacak. İşte Ali Ayşe'yi Seviyor 1. Bölüm fragmanı ve özeti...

Ali Ayşe'yi Seviyor 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Ali Ayşe' yi Seviyor 1 . Bölüm özeti :

Ali Ayşe'yi Seviyor 1. Bölüm özeti:

Show TV'den yeni bir komedi dizisi:
“Ali Ayşe'yi Seviyor” Baba oğul, anne kıza aşık olur ve cümbüş başlar… Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan aile dizisi “Ali Ayşe'yi Seviyor” yakında show'da.
Yeni yıl itibarıyla akşam yayın konseptini ağırlıklı olarak eğlenceye çeviren Show TV, izleyicileri yepyeni bir komedi dizisi ile daha buluşturuyor; Ali Ayşe'yi Seviyor… Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erkul, Şennur Nogaylar gibi isimlerin başrolde olacağı dizide anne-kıza aşık olan baba-oğulun neşeli hikayesi ekranlara yansıyacak. Ali'nin Ayşe'ye olan büyük ve imkansız aşkı ekran başındakileri kahkahalara boğacak.

Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp'in, yönetmenliğini Bora Onur'un üstlendiği “Ali Ayşe'yi Seviyor”un senaryosu ise Şahin Altuğ, Gülhan Tekin ve Ali Aydın üçlüsüne ait. Genel Koordinatörlüğü'nü Nazlı Heptürk'ün yaptığı dizinin oyuncu kadrosu ise Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erkul ve Şennur Nogaylar'ın yanı sıra Erdem Baş, Gülhan Tekin, Gökçe Özyol, Suat Sungur, Kerem Kupacı, Bihter Dinçel, Kayhan Yıldızoğlu, Su Kutlu, Feyza Işık, Yavuzhan Doğan, Cengiz Şahin, Birsen Dürülü, Kazım Şimşek, Değer Alp gibi isimlerden oluşuyor.

Hem gençlerin hem eskilerin aşk hikayesi…
İstanbul'un sakin bir mahallesinde geçen hikaye, Kemal Bey'in Ayten Hanım'a aşık olup evlenme teklif etmesiyle başlıyor. Ayten Hanım da bir o kadar istekli… Kemal Bey oğlu Ali'yi alıp Ayten Hanım'ı istemeye gidiyor. Ve bir büyük aşkın daha kıvılcımları çakıyor; Ali, Ayten Hanım'ın kızı Ayşe'ye bir görüşte aşık oluyor. Ayten Hanım'ı babasına, Ayşe'yi kendisine isteyiveriyor. Ama kavuşmak bu kadar kolay değil elbet; Ayten Hanım'ın oğlu önlerindeki en büyük engel… Ama baba-oğul, her ne olursa olsun, tüm engelleri aşmaya kararlı, çünkü onlar sırılsıklam aşık…

Biri genç kuşağın aşk hikayesi, diğeri ise eskilerin… Fonda eski Türk filmleri, kahkahası bol sıcacık bir aşk serüveni…