Myo Öğrencilerinin Ziyareti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne bağlı Çan Meslek Yüksekokulu öğrencileri protokole yönelik ziyaret gerçekleştirdi.

Okul bünyesinde kurulan Pazarlama ve Sosyo Ekonomik Araştırmalar Topluluğu Yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak Kaymakam Yakup Tat ' ı ziyaret edip , projeleri hakkında bilgi verdi .

Topluluk Başkanı Önder Gözütok , burada yaptığı açıklamada , topluluğa her bölümden öğrenci ve öğretim görevlilerin üye olabileceğini belirterek , ' ' Okul ile Çan halkı arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçlıyoruz . Üniversite öğrencisinin akşamları neden dışarıya çıkmadığı sorusuna cevap arıyoruz . Çan yaşanılacak en güzel yerlerden biri . Bunun kıymetini bilmeyen ya da bilemeyen arkadaşlarımız var . Bu durumu ortadan kaldırmak için başta siz ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu öncülüğünde bir araya gelerek ortak proje yapmak istedik ' ' diye konuştu .

Kaymakam Tat ise öğrencilerin düşüncelerinin güzel olduğunu ifade ederek , ' ' Topluluğunuzun geniş kapsamlı olması ise ayrı bir güzellik . Sizleri bu güzel fikrinizden dolayı tebrik ediyorum . Destekçiniz olduğunuzu belirterek çalışmalarınızda başarılar diyorum ' ' dedi .

Topluluk üyeleri daha sonra Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ile görüştü .

Başkan Kuzu , yaptığı açıklamada , şöyle konuştu :

' ' Halk ile üniversite arasında köprü olmaya çalışıyorsunuz ve büyük bir sorumluluğun altına giriyorsunuz . Sizleri tebrik ediyorum . Öğrenci sayısında geçen yıla oranla önemli bir artış sağlandı . Bu artış sürecini sağlıklı yürütebilmek için , Çan ve üniversite arasındaki iletişimin sağlıklı yürütülmesine , böyle bir topluluğa ihtiyaç vardı . Topluluğunuzun hem akademik hem de halka dönük yönü var . O anlamda inşallah güzel sonuçlar alırsınız . Biz de elimizden gelen desteği sağlarız . ' '

- Çan Belediyesi ' nin meclis toplantısı -

Çan Belediyesi ' nin aralık ayı meclis toplantısı yapıldı .

Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ' nun başkanlığındaki toplantıda , İmar Komisyonu ' ndan havale edilen bazı imar planı değişikliği teklifleri görüşülüp , karara bağlandı .

Ayrıca , Çan Belediyesi memur personelleri ile sendika arasında ' ' Sosyal Denge Sözleşmesi ' ' imzalanabilmesi için Belediye Başkanı Kuzu ' ya yetki verilmesi kabul edildi .

Muhabir : Çan / Mehmet Bayer

Yayıncı : Harun Kaymaz
Kaynak: AA