Emir'in Yolu 7. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ekranların fenomen dizilerinden olan Emir'in Yolu 7. Bölümüyle 7 Aralık Cuma akşamı Show Tv ekranlarında olacak. İşte Emir'in Yolu 7. Bölüm fragmanı ve özeti...

Emir'in Yolu 7. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Emir'in Yolu 7. Bölüm özeti:

EMİR VE GÜNEŞ TEKNEDE HESAPLAŞIYOR!

Emir, ev baskınının hesabını sormak için Engin'in karşısına çıkar. Güneş'in de şahit olduğu hesaplaşma, Emir'i farkında bile olmadığı bir tehlikenin içine atar. Engin'in ne kadar ileri gidebileceğini gören Güneş, ona bir kez daha boyun eğer.

Güneş, Emir'i korumak için onu Engin'le gerçek bir ilişki yaşadıklarına inandırmak zorundadır. Ancak Engin bununla da yetinmez ve Emir'le Güneş'i birbirlerinden tamamen uzaklaştırmak için büyük bir adım atar.

Öte yandan Hande'nin Emir'le ilgili anlaşmayı bozduğunu düşünen Yavuz harekete geçer. Hande'nin sahte nişanlı oyunu ortaya çıkar. Gazetelere yansıyan haberlerle küçük düşen Hande ağır bir darbe alırken, öğrendiği gerçek Koray'ı da allak bullak eder. İnsan içine çıkamayacak hale gelen Hande, en zayıf anında Koray'la yüzleşmek zorunda kalır.

Hande'nin bundan sonraki tek hedefi ise Yavuz'a yaptığının bedelini ödetmektir. Emir, Güneş'le ilgili şansını zorlamaya devam ederken Güneş'in damarına basacak bir plan kurar. Güneş bir anda kendini hayatını değiştiren teknede bulurken ikili arasındaki büyük yüzleşme tehlikeli bir hal alır...