Palandöken”de Erken Yılbaşı Kutlaması

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde bir gün öncesinden erken yılbaşı kutlaması yapılırken, eksi 20 derece soğuk havada gerçekleştirilen 'ateş şov' turistlerin beğenisini topladı.

Palandöken”de Erken Yılbaşı Kutlaması
Palandöken Kayak Merkezine akın eden yerli ve yabancı turistler erken yılbaşı coşkusu yaşadı. Palan Otel'in kayak pistinde düzenlenen programda sahne alan animasyon şefi Yasin Akbıyık, ateş şovuyla izleyenlere doyumsuz anlar yaşattı. Ağzına doldurduğu benzini yakarak üfleyen Akbıyık, nefes kesen bir şov gerçekleştirdi. Zaman zaman rüzgarın tersine esmesi nedeniyle Akbıyık yanma tehlikesi atlattı.

Ateş şovun ardından meşaleli kayak ve havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.

Programın sonunda eksi 20 derece soğuk hava altında kar üzerinde sahne alan oryantal Mine Saraç, dans gösterisi sundu.

İlk kez kar üzerinde eksi 20 derece soğukta bir oryantal gösterisi yaptığını ifade eden Mine Saraç, “Çok soğuktu. Ayak parmaklarımı biran hissetmedim. Ateş etrafımda dansımı gerçekleştirdim. Sonra biraz daha alışınca zevk almaya başladım” dedi.

Ateş şov sırasında kollarının yandığını belirten animasyon şefi Yasin Akbıyık ise, “İnsanların nefesini kesen bir soğukta bu gösteriyi yapmak oldukça zor oldu. Rüzgar ters esince kollarım yandı. Erken yılbaşı kutladık” diye konuştu.

Kaynak: İHA