Kırklareli'de Yeni Yıl Önlemleri

Kırklareli'de yeni yıl kutlamalarının huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çeşitli önlemler alındı.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, halkın yoğun olduğu bölgelerde hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık, kapkaç, gibi olaylara karşı duyarlı olunacağı ve personel sayısının arttırılacağı bildirildi.

Açıklamada, trafik kontrollerinin arttırılacağı ve alkollü sürücülere gerekli işlemlerin yapılacağı belirtildi.

Ayrıca, esnafında sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı tanımadıkları türden veya tereddüt ettikleri döviz cinsinden paraları alışverişlerde kabul etmemeleri uyarısında bulunuldu.

-Milletvekili Dibek vatandaşların yeni yılını kutladı

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, yeni yıl mesajı yayımladı.

Dibek, mesajında, 2013 yılının ülkemize ve dünyamıza huzur, barış, mutluluk ve birlik beraberlik getirmesini temenni etti.

Her yeni yılın umutlarla başladığını ifade eden Dibek, 2013 yılında Türkiye'nin üzerinde ki karanlık bulutların dağılacağına inandığını belirtti.

-Demirköyspor Kulübü Başkanı Unsur:

''Süper Amatör Ligi'ne namağlup olarak çıkmak istiyoruz''

Kırklareli Birinci Amatör Ligi'nde mücadele eden Demirköyspor'un Kulüp Başkanı Cem Unsur, Süper Amatör Ligi'ne namağlup olarak çıkmak istediklerini bildirdi.

Unsur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok güçlü bir takıma sahip olduklarını söyledi.

Ligde namağlup olarak emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Unsur, ''Sezon başında takımımızı güçlü bir şekilde oluşturduk. Lig de bizi yenebilecek güçte bir takım yok. Ligin tek namağlup takımıyız. Süper Amatör Ligi'ne namağlup olarak çıkmak istiyoruz. Demirköyspor artık kabuğuna sığmayacak güçte.'' şeklinde konuştu.

Muhabir: Ekip / Hakan Şahin

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA