Moderötürü çaresiz bırakan "Uludere" kavgası

Habertürk’te yayınlanan ve zaman zaman sert tartışmalara neden olan Türkiye’nin Nabzı adlı tartışma programında CHP’li Levent Gök’le Ak Partili Mehmet Metiner Uludere'nin birinci yıldönümünü tartışırken zaman zaman çok sert sözler söylediler.

Moderötürü çaresiz bırakan 'Uludere' kavgası
Mehmet Metiner 'in “Yargıdan sonuç çıkmazsa, biz hesap sorarız” sözleri sonrası başlayan polemik sert bir tartışmaya dönüştü. Tartışmayı bir türlü bitiremeyen Didem Arslan Yılmaz ise, tartışmayı bitirmek için reklam arası vermek zorunda kaldı.

CANLI YAYINDA ULUDERE KAVGASI
Levent Gök, Ak Parti 'nin Uludere için “Özür dilemediğini” ifade ederken, Metiner 'in Uludere 'yi konuşmaktan kaçındığını söyledi. Ak Partili Mehmet Metiner ise aradan yıllar geçmesine rağmen 1938 olaylarından CHP 'nin “Dersim özrü” dilemediğini ifade ederek “Levent Gök, CHP adına Zilan katliamından, Dersim katliamından özür diliyor mu? Cesareti yetiyorsa dilesin” dedi.

MODERATÖRÜN ZOR ANLARI
CHP 'li Levent Gök ise, Metiner 'in bu sorusuna yanıt veremezken, “Bu polemiktir, kaçmaktır” sözleriyle konuyu geçiştirmeye çalıştı. Programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz ise Levent Gök ve Mehmet Metiner arasında yaşanan tartışmayı bir türlü yatıştıramayınca reklam arası vermek zorunda kaldı..

BEYAZ GAZETE