Alaaddin Yılmaz’dan Tanju Özcan’a Sert Sözler

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendisini eleştiren CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a sert sözlerle yüklenerek, “O ancak laf üretir.Başka iş yapmaz. Tek becerisi o” dedi.

Alaaddin Yılmaz’dan Tanju Özcan’a Sert Sözler
Makam odasında dinleme cihazı bulunmasıyla gündeme gelen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’la ilgili en ilginç açıklama CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’dan geldi. Kendisiyle ilgili, “Kim dinler Alaaddin Yılmaz’ı” diyen Tanju Özcan’a sert sözlerle yüklenen Başkan Yılmaz, “Tanju Özcan’ın tek bir becerisi var. O da laf üretmek. Bunda da kendisini serbest bırakıyoruz. İstediği kadar laf üretsin. Biz Bolu’ya hizmet ediyoruz. Bolu halkı bu hizmetleri görüyor. Allah’tan yapılan bunca hizmetin kararını Tanju Özcan ve onun gibiler vermiyor. Yapılanların kararını Tanju’lar değil Bolu halkı veriyor. Bolu halkı kimin çalıştığını gördüğü için onlara pirim vermiyor. Laftan öte bir şey görmeyenler bu ikazları değerlendirmiyor” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve Bolu halkının Alaaddin Yılmaz’ı yeniden Belediye Başkanı görmek istediğini ortaya çıkaran anketi de değerlendiren Başkan Yılmaz, “Bolu halkı ve bütün insanlık alemi kendisine iyi hizmet edenleri takdir eder. Bolu halkının sabrını zorlamış olmama rağmen Boluluların çalışmamdan dolayı, beni onure etmesinden dolayı çok memnunum. Onların hizmeti için her şeyi yapmaya hazırım” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA