''Kadın Yerel Politikacılar Platformu'' Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri, Kızılcahamam'da düzenlenen ''Kadın Yerel Politikacılar Platformu'' toplantısına katıldı.

Çorlu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Belediyeler Birliği'nce yürütülen ''Toplumsal cinsiyet eşitliği'' çalışmaları kapsamında düzenlenen ''Kadın Yerel Politikacılar Platformu'na'' 300 kadın yerel politikacının katıldığı bildirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör'ün katıldığı toplantıda ''Yerel Yönetimlerin Politikalarında Eşitlik Mekanizmalarına İlişkin Uluslararası Sözleşmeler ve Yasal Dayanak'' konulu oturum düzenlendiği belirtildi.

-Malkara'da öğrenciler kan bağışı yaptı-

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu öğrencileri kan bağışında bulundu.

Kan bağışı kabul eden Kızılay etibinde görevli doktor Vedat Arpacı, öğrencilere ve üniversite öğretim üyelerine teşekkür etti.

Okul Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan da 60 ünite kan bağışlayan öğrencilere ve öğretim üyelerine teşekkür ederek, okullarının insanlık vazifesini yerine getirdiğini ifade etti.

-ÇESİAD'tan Alarko Holding'e ziyaret-

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, İshak Alaton'un tecrübesinden istifade ettiklerini belirtti.

ÇESİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton'u ziyaret etti.

Asbaş, ziyarette, Çerkezköy sanayisi hakkında bilgi verdiklerini belirterek, ''Yönetim kurulu üyelerimizle ülkemizdeki önemli sanayicilerimizden biri olan İshak Alaton'u ziyaret ettik. Bu ziyarette, Alaton'un tecrübesinden istifade ettik'' diye konuştu.

Kaynak: AA