Ödemiş'te Huzurevi Sakinleri Yılbaşını Erken Kutladı

Ödemişli bir grup hayırseverin sosyal paylaşım sitesinde örgütlenerek başlattığı yardım kampanyası kapsamında, Belediye Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi sakinlerine birer çift ayakkabı ve çorap hediye edildi.

Ödemiş'te Huzurevi Sakinleri Yılbaşını Erken Kutladı
İkinci baharını yaşayanların sürekli ziyaretçileri arasında bulunan Ahmet Yumrutaş’ın öncülüğünde düzenlenen kampanya için huzurevinde düzenlenen etkinliğe, CHP'li Belediye Meclis üyesi Mustafa Ali Fırtına ve hayırseverler de katıldı.

Kampanyaya destek verenlere teşekkür eden Ödemiş Belediye Meclis üyesi Fırtına; “Bugün burada bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden örgütlenerek Ödemiş Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi sakinlerine sürpriz yapmak isteyen gönüllülerle birlikteyiz. Söz konusu yardımı hiçbir kurum, kuruluş ya da örgüte mal etmeden ihtiyaç sahiplerine ulaştıran arkadaşlarımızın bu çabası takdire şayandır. Ödemişli Ahmet Yumrutaş arkadaşımız öncülüğünde gelişen bu kampanyanın amacına ulaştığına inanıyorum. 'Yarım elma gönül alma' misali herkes kendi kararınca katkıda bulundu. Mehmet Canatan isimli Ödemişli bir esnaf arkadaşımız da pasta, meyve suyu ve kuru pasta ikramı yaptı" dedi.

Bir başka sevindirici gelişmenin de, Ödemiş Belediyesi'nin huzurevinin 22 yıldır değişmeyen ahşap kapı ve pencere doğramalarını yenilemek amacıyla 15 Ocak’ta ihaleye çıkma kararı alması olduğunu belirten Mustafa Ali Fırtına, "Bu nedenle buradan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin’e almış olduğu bu karardan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Ben tam bir yıl önce söylemiştim; bu ayıp hepimizin ayıbıydı. Böylelikle büyük bir ayıptan kurtulmuş olduk. İnşallah ihalenin ardından yapılacak tadilat sonrası Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi, Ödemiş’e ve adına yakışır bir huzurevi haline gelecektir” diye konuştu.

Ayakkabı ve çorapların hediye edilmesinin ardından huzurevi sakinlerine çeşitli ikramlar da yapıldı. Renkli anlara sahne olan etkinlikle huzurevi sakinleri yeni yıl kutlamalarına da başlamış oldu .
Kaynak: İHA