Kocaman ve Akgül Ailelerinin Mutlu Günü

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman’ın oğlu ile İş Adamı Hasan Akgül’ün kızı dünya evine girdi.

Kocaman ve Akgül Ailelerinin Mutlu Günü
Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bekir Sacit Kocaman ile Meliha Akgül'ün Şato Restoran’da düzenlenen düğün töreninde Songül ve Hasan Akgül ile Safiye ve Abdullah Sabri Kocaman, davetlileri kapıda karşıladı. Törene Akgül ve Kocaman ailelerinin yakınlarının yarı sıra, Vali Veysel Dalmaz, AK Parti Siyasi Hukuk Sözcüsü ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Başsavcı Vekili Mehmet Demir, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selahattin Güler, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Barosu Başkanı Ali Elibol, eski Şahinbey Belediyesi Başkanı Ömer Can, eski Şehitkâmil Belediyesi Başkanı Metin Özkarslı, Emekli Korgeneral Dursun Bak, eski CHP Milletvekili Akif Ekici, eski DYP Milletvekili İbrahim Konukoğlu, eski İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Nasuhi Güleç, Acarsan Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar, yerel ve yaygın basından temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gelin ve damat, salona girdiklerinde davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Genç çift ilk danslarını yaptıktan sonra nikâh törenine geçildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’in nikâhlarını kıydığı Meliha ve Bekir Sacit çiftinin şahitliklerini, AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Ömer Çetinkaya, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Barosu Başkanı Ali Elibol, eski Şahinbey Belediyesi Başkanı Ömer Can, eski Şehitkâmil Belediyesi Başkanı Metin Özkarslı, Emekli Paşa Dursun Bak, Acarsan Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar, iş adamları Recep Medeni ve Şerafettin Karadavut yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey, evlilik cüzdanını genç çifte vermesi için Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na verdi. Başkan Fadıloğlu, Meliha ve Bekir Sacit’e, “Başbakanımız 3 çocuk diyor ama ben yeni çiftlerimizden 4 çocuk istiyorum” dedikten sonra evlilik cüzdanını AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar’ın vermesini istedi. AK Parti Milletvekili Tayyar, genç çifti tebrik ederek, “Başkanımız Fadıloğlu '4 çocuk' dedi ama ben çıtayı yükseltiyorum ve Sayın Abdullah Sabri Kocaman’ın 5 torunu olsun” deyince salonda gülüşmeler yaşandı. Nikah merasiminden sonra düğüne geçildi.

Meliha ve Bekir Sacit’in düğününde ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan sahne aldı. Yıldızhan seslendirdiği parçalarla düğündeki coşkuyu artırdı. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde Meliha ile Bekir Sacit mutluluğu tüm davetliler tarafından paylaşıldı. Anadolu Ateşi’nin de gösteri sunduğu tören, davetlilerden tam not aldı .
Kaynak: İHA