Acıpayam'da Ak Parti İlçe Danışma Kurulu Toplandı

AK Parti Acıpayam İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Acıpayam Belediye Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, İl Başkanı Avni Örki, İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, eski milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, il genel meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Zeybekci, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 2001 yılından bu yana insanlara umut olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''Eskiden insanlarımız darbelerden ekonomik krizlerden korkuyorlardı, birikimlerini yastık altında saklıyordu ama AK Parti döneminde bu sorunlar aşıldı. Halkımız bizlere güvendi biz de halkımızdan aldığımız destekle ülkemizi demokraside, ekonomide hızla büyüyen bir ülke haline getirdik. Halkta kriz çıkacak korkusu kalmadı. Bugün ülkemizin en ücra yerleşim yerinde merkez ilinde ne varsa aynı hizmetten bu beldemiz de aynı eşitlikte faydalanmaktadır.''

Hızla büyüyen bir Denizli hayal ettiklerini ifade eden Zeybekci, ''AK Parti ülkede bir devrim gerçekleştirmiştir. Hedefimiz 2023. Biz halkımızın hizmetkarıyız, biz her şeyi Türkiye Cumhuriyeti ve Türk vatandaşı için yapıyoruz. Hakkımızda çıkan onca dedikoduya rağmen yolumuza devam ediyoruz'' dedi.

Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu / Efsun Yılmaz

Yayıncı: Ufuk Kırabalı
Kaynak: AA