Başkan Yaşar, İvedik'te Yanan Dükkanlarda İncelemelerde Bulundu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan ve 5 dükkanın kullanılamaz hale geldiği yangın sonrası bölgeyi ziyaret etti.

Olay yerinde incelemelerde bulunan ve dükkan sahipleri ile görüşen Yaşar, “Can kaybının olmaması sevindirici. Allah, daha büyük acılar yaşatmasın, esnafımıza da geçmiş olsun.” dedi.

Yenimahalle, İvedik Organize Sanayi Bölgesi, 734 Sokak'ta sabaha karşı henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında, 5 dükkan kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın, uzun uğraşların ardından kontrol altına alınabildi. Can kaybının yaşanmadığı yangında büyük çapta maddi hasar oluştu. Dükkânların birinde bulunan araç ise itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile alevlerin arasında kalmaktan kurtarıldı. Olay yerine gelen Yaşar, yangın nedeniyle dükkanları zarar gören vatandaşlara 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Can kaybı yaşanmadığı olay yerinde incelemede bulunan Yaşar, yangının elektrik kontağından kaynaklanmış olabileceğine dikkat çekti. Yangının çıkış sebebinin henüz belirlenemediğini belirten Yaşar, yapılacak çalışmalar sonrasında yangının çıkış nedeninin netlik kazanacağını söyledi.

Yaşar, yangın ile ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı.