Sarıçam Belediye Başkanı Zenbilci'ye Plaket

Adana Türkistanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin ''pilav günü'' etkinliğine katılan Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'ye, derneğin Yönetim Kurulu Başkanı İlker Medeni plaket sundu.

Sarıçam Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi'ndeki dernek binasında ''pilav günü'' etkinliğinde, katılımcıların sorunlarını yanıtlayan Zenbilci, Sarıçam ilçesindeki imar planı ile yatırımcıların önünün açıldığını belirtti.

Zenbilci, Sarıçam'da, özellikle özel yurt yapmak isteyenler ile hobi amaçlı turizm yatırımı yapacak olan iş adamları için iyi bir fırsat olduğunu kaydederek, ''Bu amaçla yatırım düşünen iş adamlarımızı Sarıçam ilçesine yatırım yapmaya davet ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Medeni ise Zenbilci'nin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve hep yanlarında yer alarak dernek faaliyetlerine yardımcı olduğunu bildirerek, ''Biz de kendilerine bu yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hep yanımızda görmek istiyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: İbrahim Erikan

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA